Szolgáltatásaink

Több mint 26 év szakmai tapasztalat birtokában teljes körű temetkezési szolgáltatással, kegyeleti kellékek, koszorúk, sírcsokrok értékesítésével foglalkozunk. Ránk bízhat minden, az elhalálozást követő gyakorlati és adminisztrációs teendőt.

Temetés, búcsúztató

Teljes körűen szervezünk urnás és koporsós, egyházi és világi temetéseket, búcsúztatókat. A végső búcsú kegyeletteljes körülményeit a minőségi ravatalkellékek és a korszerű hangosítási eszközök biztosítják. Munkatársaink elegáns öltözékben végzik munkájukat, több éves, évtizedes gyakorlatuk tapintatos, együtt érző magatartással párosul.

Hamvasztás

urna Teljes körűen megszervezzük a hamvasztást, beleértve a hamvasztási engedély beszerzését, az elhunyt krematóriumba történő szállítását és a hamvakat tartalmazó urna visszaszállítását. A hamvasztás után temetésre, vagy urnakiadásra kerülhet sor. Utóbbi esetben a hamvak otthoni megőrzése mellett később is dönthet a temetés módjáról, időpontjáról, helyéről.

Bel- és külföldi halottszállítás

gépjármű Forduljon hozzánk, ha belföldi, vagy külföldi (Európán belüli) közúti halottszállításra van szükség. Az elhunyt szállítása korszerű, hűtővel felszerelt Mercedes típusú gépjárművel történik. Kérésére beszerezzük a szállítással kapcsolatos hatósági engedélyeket is.

Virágkötészet

urna Irodánkban temetési koszorúk, sírcsokrok, virágcsokrok, koporsó- és urnadíszek megrendelésére van lehetőség. Válogathat a több mint 180 terméket tartalmazó katalógusunkból, de megrendelését természetesen egyedi elképzelése alapján is elkészítjük. Katalógusunkat megtekintheti itt, honlapunkon is.